• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Jethelmen / retrohelmen

De Zandri heeft een breed assortiment helmen voor de scooter- en brommer rijders. Bij ons vind je dus altijd de jethelm die bij jou past. Al onze jethelmen zijn veilig en geschikt voor gebruik op de openbare weg, en zijn voorzien van een ECE-keurmerk. Rijdt u op een retro scooter of brommer? Dan past een jethelm qua ontwerp en design het beste. Voor meer informatie over het vinden van de juiste helm kunt u terecht bij onze keuzehulp helmen. Of spreek ons aan op de chat rechts onderin het scherm, wij helpen u graag.

Jethelmen-/Retro
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 63

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 63

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Jethelm met ECE-keurmerk

De afkorting ECE staat voor ‘Economic Commission for Europe’. De activiteiten van de ECE bestaan onder andere uit het opstellen van richtlijnen waar producten aan moeten voldoen. Ook de manier van testen wordt door de commissie voorgeschreven.

Voordat een jethelm het ECE-keurmerk krijgt moet de jethelm getest worden. Normaal wordt de kwaliteit van producten door steekproeven gecontroleerd. Het ECE verplicht echter dat elke lading helmen gecontroleerd wordt. Daarbij worden een paar helmen van de productielijn meegenomen en opnieuw aan de voorgeschreven testen onderworpen. Doorstaan deze hoofddeksels de testen niet, dan wordt de hele lading afgekeurd.

Populaire retro helm

De jethelm wordt in de volksmond ook wel retrohelm genoemd. De laatste jaren is dit type helm erg in populariteit gestegen en is eigenlijk niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Een aantal namen voor dit type helm zijn:

  • jethelm
  • retro helm
  • pothelm
  • helm met bril

Jethelm kopen bij Zandri

Wilt u een jethelm kopen? Dan ben je bij Zandri op het juiste adres. Wij bieden een groot assortiment met verschillende soorten en merken jethelmen. De meeste helmen hebben op voorraad, hierdoor kunnen wij snel leveren. De meeste jethelmen zijn ook voorzien van verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan een ingebouwd zonnevizier of speciale sluiting. Ook bieden wij een groot assortiment met jethelm accesoires zoals een; jethelm vizier, helm verzorging en nieuwe binnenvoeringen. Ben je opzoek naar een integraalhelm, motorhelm of systeemhelm, ook dan ben je bij Zandri op het juiste adres.

Oude jethelm gevallen?

Bent u met uw scooterhelm of brommerhelm op in botsing gekomen of gevallen? Als de helm meer dan een tikje heeft opgevangen, moet u hem waarschijnlijk vervangen. Het dempende vermogen van het materiaal binnen in de helm kan sterk verminderd zijn.

De juiste jethelm maat

Het is van groot belang dat uw helm de juiste maat heeft. Alleen wanneer een helm goed past, is hij effectief bij een eventuele val. De maat helm die u nodig heeft is makkelijk te achterhalen via onze maatvoeringstabel. Voordat u de helm definitief in gebruik neemt, moet u hem bovendien passen.