Fiets of scooter huren bij Sanders Tweewielers!

U denkt aan het huren van een scooter, een fiets of een elektrische fiets? Dan bent u bij Sanders Tweewielers aan het juiste adres! Bij ons is het allemaal mogelijk. Wij hebben diverse scooters, fietsen, racefietsen, mountainbike en elektrische fietsen te huur. Zo kunt u bijvoorbeeld een mooie Vespa of een Giant huren. Of kies voor gemak en huur een elektrische fiets. Hier vindt u de verhuur website: www.sandersverhuur.nl      
 

Fiets huren

Met een huurfiets kunt u er lekker op uit! Wat dacht u van een lange fietstocht langs de Maas of een tocht door de Groesbeekse heuvels? Een fiets huren tijdens uw vakantie geeft u vrijheid. Ook voor het vervoer van groepen is het huren van een fiets ideaal. Fietsverhuur bij Sanders Tweewielers.

 

 

 


 

 

Elektrische fiets huren

Steeds meer mensen kiezen voor de luxe van een elektrische fiets. U kunt nog steeds genieten van lekker actief bezig zijn, maar u heeft net dat steuntje in de rug wat u verder brengt. Huur een elektrische fiets en ervaar het gemak van elektrisch fietsen.
 

 

 

 


Mountenbike huren

De natuur nog dichterbij, hebben jij en je vrienden een perfect uithoudingsvermogen? geen enkele manoeuvre is te pittig voor onze Giant mountenbikes. Geniet samen of alleen van de speelse bospaden en stel jezelf op de proef.

 

 

 

 

 

Scooter huren

Beleef het ultieme vrijheidsgevoel en zoef op een gehuurde scooter naar uw bestemming. Een bedrijfsuitje, familiefeest of lekker met een groep vrienden of uw partner op pad, met de huur van een scooter wordt ieder uitstapje nóg leuker.

  

  

 

 

 

Kinderfiets huren

Met een huurkinderfiets kunt u er lekker met uw kleine op uit! Wat dacht u van een fietstocht langs de Maas of een tocht door de Groesbeekse heuvels? Een fiets huren tijdens uw vakantie geeft u vrijheid. Ook voor het vervoer van groepen is het huren van een fiets ideaal. Fietsverhuur bij Sanders Tweewielers is al mogelijk vanaf €10 per dag.

  

 

 

 

Vespa scooter-tour

Wat dacht u van een Vespa tour door Limburg? Via de heuvelachtige ring rondom Groesbeek richting Cuijk, Gennep en Boxmeer. Door bosrijke omgeving genieten van de wind langs uw gezicht. Een scooter huren geeft een mooi vrijheidsgevoel aan uw uitstapje, vakantie of dag-uitje. Vespa scooters zijn bovendien erg fotogeniek en daarom zeer geschikt om uw vakantiefoto’s mee op te fraaien. Niet voor niets rijden ze in stijlvol Italië allemaal op zo’n hippe retro scooter. Zowel mannen als vrouwen willen overal ter wereld op een Vespa scooter gezien worden.

 

 
 
 Bij het huren van een Vespa scooter :
• pech-onderwegservice met omruil garantie altijd gratis
 

Scooter- en fietsverhuur op locatie 

Sanders Tweewielers biedt de service van scooter, fiets of elektrische fiets verhuur op locatie. Sanders Tweewielers levert uw huurscooter of (elektrische) fiets op locatie. Verblijft u op een camping in Gelderland of Limburg, Wij werken nauw samen met en leveren op campings door de gehele regio. Ook thuis leveren is voor ons geen probleem. Voorop staat dat u ten volste geniet van het heerlijke vakantiegevoel, uw uitje, familie evenement of vriendenuitstapje. Huur je favoriete tweewieler en deel de onvergetelijke ervaringen met vrienden en familie!
 

Pechservice fiets- en scooterverhuur

Ons servicegebied strekt zich rondom Groesbeek en Nijmegen uit van Oss tot Kleve (D) en van Venray tot Arnhem (zie kaart). Mocht u onverhoopt pech of een lekke band krijgen, bel ons dan even, wij zorgen voor een gratis vervangende fiets of scooter. Zo kunt u uw weg weer snel vervolgen en komt u veilig aan op uw bestemming.

Rustig aan. Genieten. Geen zorgen.
Altijd op de weg samen met sanders.

Geniet van de natuur op de scooter of per fiets

Met een gehuurde fiets, e-bike of scooter van Sanders Tweewielers maakt u een heerlijke tocht door bossen of langs rivieren, over de heuvels, langs mooie landhuizen en gezellige dorpjes. Het glooiende Gelderse land, de Brabantse gezelligheid en bourgondisch genieten in Limburg, u bent er zo op een elektrische fiets of scooter van Sanders Tweewielers.

Wilt u meer weten over de streek waar u verblijft, de natuur, de routes en de uitstapjes? Bezoek dan de plaatselijke VVV of kijk op: www.vvv.nl, www.vvvbrabant.nl, www.vvvlimburg.nl of www.vvvarnhemnijmegen.nl.

Wilt u fietsen of scooters reserveren klik hier voor meer informatie over scooter- en fietsverhuur?