Lease/ koop op afbetaling

De aanschaf van een scooter is een behoorlijke investering en niet iedereen is in staat om een spaarpotje op te bouwen voor een dergelijke aanschaf. Ook wanneer het spaargeld wel aanwezig is, kan het zijn dat u dit bedrag voor andere doeleinden achter de hand wenst te houden. Sanders Tweewielers biedt de mogelijkheid om een scooter te leasen /te kopen op afbetaling.

Lease of koop op afbetaling is heel eenvoudig!

Als u gebruik wil maken van lease of koop op afbetaling, bezoek dan Sanders Tweewielers. Onze verkopers zullen u vragen om uw bankpas en legitimatiebewijs en zullen u helpen bij het aanvragen van een financiering. Als de financieringsaanvraag is goedgekeurd, nemen wij contact met u op voor het leveren van de gekozen scooter of bromfiets. Bent u nieuwsgierig naar het maandelijkse bedrag en de voorwaarden? Neem dan contact met ons op.

Financial lease/ koop op afbetaling

Financial lease, beter bekend als huurkoop of koop op afbetaling, is een veel voorkomende manier om een scooter of brommer te financieren. U leent het aankoopbedrag voor uw scooter of brommer, of een deel daarvan. Vervolgens betaalt u in vaste maandelijkse termijnen terug. Het gefinancierde bedrag wordt vermeerderd met een rentepercentage, dat tijdens de gehele looptijd gelijk blijft. U leent nooit meer dan de waarde van uw scooter of brommer.

De looptijd van een financiering varieert tussen 36 en 72 maanden en is afhankelijk van het gefinancierde bedrag. Maar u mag altijd boetevrij eerder aflossen! Sanders Tweewielers biedt naast betalen in termijnen ook de mogelijkheid om later te betalen. Dat wil zeggen dat u direct weg kunt rijden op uw nieuwe scooter en pas 12 maanden later hoeft te betalen. Met een financiering heeft u de zekerheid dat het afgesproken maandbedrag, de looptijd en het rentepercentage niet zal wijzigen.

Hoe werkt het precies?

Het maandbedrag, de looptijd en het rentepercentage worden voorafgaand vastgesteld. In principe leent u een bedrag om een scooter of brommer te kopen en betaalt u in maandelijkse termijnen af. De kosten voor onderhoud en reparatie zijn voor uw eigen rekening.

Verzekeren

Als u een scooter of brommer op afbetaling koopt is het verstandig om deze goed te verzekeren. Bij koop op afbetaling sluit u een contact af voor minimaal 36 maanden. Als uw scooter of brommer totall loss verklaard wordt binnen de looptijd van de financiering, in verband met diefstal of schade, dient u de lening gewoon af te betalen. Met een goede verzekering kunt u dit voorkomen. Klik hier voor het berekenen van de maandelijkse kosten.

Eerder aflossen zonder kosten

Wilt u eerder aflossen dan het aantal maanden waarvoor u heeft gekozen? Dat kan altijd en hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. De keuze is aan u!

Heeft u interesse om een scooter of bromfiets te kopen op afbetaling?

Een scooter of brommer kopen op afbetaling / leasen? Bezoek ons filiaal. We zullen met u de mogelijkheden bespreken. Het is van belang dat u de volgende documenten meeneemt:
  • Een legitimatiebewijs in de vorm van een paspoort of identiteitskaart (LET OP: rijbewijs is niet voldoende)
  • Uw bankpas

Kredietverstrekken

Santander is de kredietverstrekker waar wij mee samen werken, dit houdt in dat zij het bedrag aan u lenen. Santander zal kijken of u in aanmerking komt voor een financiering, een onderdeel hiervan is een BRK toetsing. Sanderstweewielers treedt op als vrijgestelde bemiddelaar van Santander. Santander en Sanderstweewielers geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluiten bij uw wensen,behoeften en persoonlijk situatie.