Zakelijk huren

Onze zakelijke verhuur is de laatste jaren enorm gegroeid. Wij hebben de beschikking van een tachtigtal scooters, 50 e-bike's en meer dan 200 "gewone" fietsen. Al onze offertes zijn op maat, waarbij 24-uurs-service, 7 dagen in de week meer zegt dan uitzondering. Sanders Tweewielers levert op locatie en op maat, zodat u werkelijk ontzorgt wordt. Laat ons uw vervoersmiddel regelen en wij garanderen u dat uw organisatie mobiel is en blijft! Bedrijven in ons portfolio zijn onder meer:

- SBS 6
- Stichting 4-daagse
- Mojo Records
- Matrix
- FortaRock
- Down to the Rabbit Hole

Wij verhuren ook vaak voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. Uiteraard brengen we de tweewielers naar de gewenste locatie en halen we de tweewielers naderhand weer op.

Fiscaal voordeel bij bedrijfsfiets en -scooter

Door een scooter, fiets of elektrische fiets te huren bespaart u op kosten als deze tweewieler in plaat van een auto komt. Bij het ter beschikking stellen van een bedrijfsfiets of bedrijfsscooter gelden mogelijk fiscale voordelen. Wij vertellen u er graag meer over.


 

Voordelen van zakelijk een fiets of scooter huren:
  • Flexibel vervoer binnen de regio
  • Elektrische scooter: milieuvoordeel
  • Geen parkeerkosten
  • Inclusief service/onderhoud
  • Afhandeling van schade en ongevallen
  • Mobiliteitsgarantie: altijd binnen 24 uur een vervangend voertuig bij schade of ongevallen.
  • Inclusief alarm (scooter) en kettingslot

Uw keuze uit scooter lease en bedrijfsfietsen

U huurt bij Sanders Tweewielers fietsen of scooters in een model naar keuze. U kunt ook kiezen voor elektrische fietsen en elektrische scooters. Scooters kiest u in de door u gewenste kleur. Heeft u bijzondere wensen? Laat het ons weten; in overleg komen we altijd tot een mooie oplossing.

Direct reserveren? www.sandersverhuur.nl