Onze service

Een team van ervaren en gecertificeerde monteurs staat klaar om u snel en veilig weer op weg te helpen.

 Een 4-gas tester voor optimale afstelling van de 4-takt scooters, is bij ons een vanzelfsprekendheid! Uiteraard zijn onze monteurs ook gespecialiseerd in de software van de 4-takt en euro-4 motoren en e-bikes.

Een nieuw aangeschafte scooter krijgt altijd bij 500 kilometer een service beurt! Afspraken voor servicebeurten kunnen telefonisch worden gemaakt of per mail info@sanderstweewielers.nl. Wij wijzen u erop dat een nauwkeurig onderhoud van essentieel belang is voor de levensduur en betrouwbaarheid en de garantie van uw scooter of e-bike. Ook voor elektrische fietsen en scooters is regelmatig belangrijk, zeker ook voor de updates van de software.
Daarom raden wij uw aan om uw  scooter of e-bike minimaal één keer per jaar langs te brengen voor onderhoud. Dit ook om aanspraak te kunnen maken op de eventuele garantie!

Online of particulier gekocht maar wel het beste lokale dealeronderhoud?  

Heeft u een Piaggio, Vespa, Sym, Peugeot, Niu of Kymco online of particulier gekocht. Deze A-merken zijn altijd welkom in onze werkplaats, voor zowel onderhoud als schadereperaties. Omdat we merkdealer zijn behoud u op die manier dus ook de fabrieksgarantie. 

Ook hebben wij een QUICKFIT-SERVICE (klaar terwijl uw wacht) voor;

  • reparaties aan banden;
  • Klein onderhoud/verlichting.Let op!  Al onze klanten krijgen altijd gratis pech-onderweg-service, echter alleen wanneer het serviceplan geheel is uitgevoerd.