Piaggio scooter: Italiaanse elegantie 

Een Piaggio scooter is ideaal voor woon-werkverkeer. De subtiel vormgegeven scooters beschikken over uitstekende rijkwaliteiten en geven je een veilig en comfortabel gevoel. Piaggio is het moederbedrijf van de beroemde Vespa maar weet onder eigen naam ook indruk te maken!

Piaggio, de marktleider

Piaggio produceert al meer dan een halve eeuw hun beroemde Piaggio scooters. Als pionier loopt Piaggio altijd voorop als het gaat om design en innovatie. Deze eigenschappen brengt Piaggio op subtiele wijze aan op nieuwe modellen of versies van bestaande Piaggio scootermodellen. Zo is elk model steeds up to date.

Piaggio Fly, Piaggio Zip en meer

De sportieve Piaggio Fly, elegante Piaggio Zip en de mooie Piaggio Liberty zijn stuk voor stuk betrouwbare scooters. Als je een Piaggio scooter koopt weet je zeker dat je een scooter hebt die jaren mee kan. Sanders Tweewielers helpt u op weg en kijkt uw Piaggio scooter altijd grondig na.

Koop uw Piaggio scooter bij Sanders Tweewielers!

Sanders Tweewielers heeft een mooie selectie Piaggio scooters in de showroom staan. Kom snel langs en laat je verrassen door de veelzijdigheid van onze Piaggio scooters! Voor meer informatie bekijkt u onze site of belt u naar 024-3972320.

 

Bekijk onze Piaggio scooteraanbiedingen hier!