WELKOM BIJ SANDERS TWEEWIELERS
De grootste tweewielerspeciaalzaak van de regio.
Lees meer...

10% korting

Gratis 10% korting op zelf te kiezen accessoires op alle nieuwe-en gebruikte scooters!

Lees meer

Gratis Pech-onderweg-service!

GRATIS Mobiliteitsgarantie. Sanders Tweewielers staat 7 dagen per week voor u klaar! Onze eigen Pech-onderweg-service rijdt in een straal van 60 kilometer om ons pand! Deze sevice is geheel gratis voor al onze klanten. Dat zegt genoeg over het vertrouwen dat wij hebben in onze tweewielers!

Lees meer

Verhuur

Onze verhuurvloot bestaat uit 200 (electrische) fietsen en scooters. Wij bezorgen en halen OP LOCATIE! Uiteraard ook met mobiliteitsgarantie. Altijd op weg samen met Sanders

Lees meer
De grootste tweewielerspeciaalzaak van de regio

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte scooter of e-bikes? Wij zijn dealer van alle A-merken; Derbi, Kymco, Niu, Piaggio, Vespa, Peugeot, SYM, Tomos, Yamaha, en Giant.

U kunt dus met een gerust hart een nieuwe, maar ook een Sanders Select Occasion bij ons aanschaffen. Onze GRATIS MOBILITEITSGARANTIE schept veel vertrouwen bij onze klanten. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze tweewielers; zowel nieuw als gebruikt! Lees hier over de mobiliteitsgarantie.

De ophaal/bezorgservice voor servicebeurten stelt ons in staat een grote regio te bedienen. U heeft bij Sanders keuze uit 400 scooters en elektrische fietsen in elke prijsklasse. Ook zijn wij Vespa Store; specialist in het customizen van Vespa's en Piaggio Zip's.

Het is tevens mogelijk om nieuwe, maar ook Sanders Select Occasions te leasen.

Nieuwsgierig naar hoe onze winkel er van binnen uit zien? Klik dan hier voor een virtuele rondleiding.
Altijd op weg samen met
SANDERS!

In de afgelopen tien jaar zijn we twee maal verkozen tot scooterwinkel van het jaar.

De vakjury bestond onder andere uit leden van ANWB en BOVAG. Wij zijn beoordeeld door mysterie shoppers, Retail specialisten en accountants. Van de jury ontvingen we complimenten over klanttevredenheid en de GRATIS 7-daagse PECH-ONDERWEG-SERVICE. Ook de verhuur van zowel fietsen, e-bikes en scooters viel in de smaak bij zowel jury als klanten. U kunt bij ons ALTIJD GRATIS een PROEFRIT maken!
Specials

Als scooterspecialist hebben onze klanten vaak bijzondere wensen. Uiteraard proberen wij aan al deze wensen te voldoen. In de loop der jaren hebben we veel bijzondere projecten mogen bouwen. Van roze Tuk Tuk’s met ingebouwde flatscreens en subwoofers tot Vespa’s met Ferrari kleuren en buddyseats met in geborduurde logo’s.
Ook hebben we voor raceteams scooters exact gecustomized door middel van diverse kleuren in elkaar over te laten lopen. Bedrijfsmatig  zijn scooters vaak ook een schitterend uithangbord. Ook in het bestickeren staan we ons mannetje, het kan ons niet gek genoeg. Het wrappen van scooters is hot, ook het speciaal painten met matte kleuren is veel gevraagd.
Wielen worden vaak in diverse kleuren gepoedercoat. Poedercoaten heeft het voordeel dat het niet krast of roest. Ook verchroomde sierbeugels kunnen gepoedercoat worden. Voor speciale wensen, neem contact met ons op! Wij hebben er zin in!