WELKOM BIJ SANDERS TWEEWIELERS
De grootste tweewielerspeciaalzaak van de regio.
Lees meer...

Subsidie slopen brom- en snorfiets vóór 2011

De gemeente Nijmegen heeft per 16.06.2023 een subsidieregeling ter beschikking gesteld. Deze is voor het demonteren van scooters en brommers tot bouwjaar 2011. Deze subsidiepot is €100.000,-. Iedere inwoner van gemeente Nijmegen kan 1 keer subsidie aanvragen. Het voertuig moet minimaal 12 maanden op naam van de aanvrager staan. U kunt aanspraak maken op €400,- voor de sloopregeling en €400,- aanschafsubsidie op een elektrische tweewieler. In totaal kunt u een aanspraak maken op €800,- subsidie.

Lees meer

Pech-onderweg-service

GRATIS Pech-onderweg-service voor scooters en (brom)fietsen. Altijd op weg samen met Sanders.

Lees meer

Omkeuren van 25 kmh naar 45 kmh

Met ingang van 1 januari 2023 is het dragen van een goedgekeurde brom/motorfietshelm of een goedgekeurde speed-pedelec-helm (soort ski helm) op een snorfiets overal in Nederland wettelijk verplicht.

Lees meer

ESMASTER of SUPER 73

Officieel dealer van de twee bekenste topmerken FATBIKES, geschikt voor de openbare weg. Kom een proefrit maken!

Lees meer
De grootste tweewielerspeciaalzaak van de regio

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte scooters? Wij zijn dealer van alle A-merken; Kymco, Niu, AGM, Super Soco, Piaggio, Vespa, Peugeot en SYM

U kunt dus met een gerust hart een nieuwe, maar ook een Sanders Select Occasion bij ons aanschaffen. Onze GRATIS MOBILITEITSGARANTIE schept veel vertrouwen bij onze klanten. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze tweewielers; zowel nieuw als gebruikt! Lees hier over de mobiliteitsgarantie.

De ophaal/bezorgservice voor servicebeurten stelt ons in staat een grote regio te bedienen. U heeft bij Sanders keuze uit 400 scooters in elke prijsklasse. Ook zijn wij Vespa Store; specialist in het customizen van Vespa's en Piaggio Zip's.

Het is tevens mogelijk om nieuwe, maar ook Sanders Select Occasions te leasen.

Nieuwsgierig naar hoe onze winkel er van binnen uit zien? Klik dan hier voor een virtuele rondleiding.
Altijd op weg samen met
SANDERS!

In de afgelopen tien jaar zijn we twee maal verkozen tot scooterwinkel van het jaar.

De vakjury bestond onder andere uit leden van ANWB en BOVAG. Wij zijn beoordeeld door mysterie shoppers, Retail specialisten en accountants. Van de jury ontvingen we complimenten over klanttevredenheid en de GRATIS 7-daagse PECH-ONDERWEG-SERVICE. Ook de verhuur van scooters viel in de smaak bij zowel jury als klanten. U kunt bij ons ALTIJD GRATIS een PROEFRIT maken!
Specials

Als scooterspecialist hebben onze klanten vaak bijzondere wensen. Uiteraard proberen wij aan al deze wensen te voldoen. In de loop der jaren hebben we veel bijzondere projecten mogen bouwen. Van roze Tuk Tuk’s met ingebouwde flatscreens en subwoofers tot Vespa’s met Ferrari kleuren en buddyseats met in geborduurde logo’s.
Ook hebben we voor raceteams scooters exact gecustomized door middel van diverse kleuren in elkaar over te laten lopen. Bedrijfsmatig  zijn scooters vaak ook een schitterend uithangbord. Ook in het bestickeren staan we ons mannetje, het kan ons niet gek genoeg. Het wrappen van scooters is hot, ook het speciaal painten met matte kleuren is veel gevraagd.
Wielen worden vaak in diverse kleuren gepoedercoat. Poedercoaten heeft het voordeel dat het niet krast of roest. Ook verchroomde sierbeugels kunnen gepoedercoat worden. Voor speciale wensen, neem contact met ons op! Wij hebben er zin in!