WELKOM BIJ SANDERS TWEEWIELERS
De grootste tweewielerspeciaalzaak van de regio.
Lees meer...

Showroom online geopend

In deze bijzondere tijden zorgen wij als Sanders Tweewielers ervoor dat u mobiel kan blijven. Onze werkplaats en verhuur blijven geopend en zijn geheel volgens de RIVM richtlijnen en voorzorgsmaatregelen ingericht. Onze showroom is online geopend en uiteraard telefonisch bereikbaar. Plan eventueel een gratis proefrit aan huis.

Lees meer

Werkplaats open!

Wij halen uw scooter of fiets graag op voor reparatie en brengen deze weer terug wanneer deze weer helemaal up to date is. (deze service is tijdelijk gratis) Ook worden bij ons gekochte tweewielers tijdens de lockdown gratis bij u thuis afgeleverd. bel of mail ons wij vertellen u graag wat er wel kan binnen de richtlijnen van het RIVM.

Lees meer

Verhuur

Onze verhuurvloot bestaat uit 200 (electrische) fietsen en scooters. Wij bezorgen en halen OP LOCATIE! Uiteraard ook met mobiliteitsgarantie. Altijd op weg samen met Sanders

Lees meer
De grootste tweewielerspeciaalzaak van de regio

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte scooter of e-bikes? Wij zijn dealer van alle A-merken; Derbi, Kymco, Niu, Piaggio, Vespa, Peugeot, SYM, Tomos, Yamaha, en Giant.

U kunt dus met een gerust hart een nieuwe, maar ook een Sanders Select Occasion bij ons aanschaffen. Onze GRATIS MOBILITEITSGARANTIE schept veel vertrouwen bij onze klanten. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze tweewielers; zowel nieuw als gebruikt! Lees hier over de mobiliteitsgarantie.

De ophaal/bezorgservice voor servicebeurten stelt ons in staat een grote regio te bedienen. U heeft bij Sanders keuze uit 400 scooters en elektrische fietsen in elke prijsklasse. Ook zijn wij Vespa Store; specialist in het customizen van Vespa's en Piaggio Zip's.

Het is tevens mogelijk om nieuwe, maar ook Sanders Select Occasions te leasen.

Nieuwsgierig naar hoe onze winkel er van binnen uit zien? Klik dan hier voor een virtuele rondleiding.
Altijd op weg samen met
SANDERS!

In de afgelopen tien jaar zijn we twee maal verkozen tot scooterwinkel van het jaar.

De vakjury bestond onder andere uit leden van ANWB en BOVAG. Wij zijn beoordeeld door mysterie shoppers, Retail specialisten en accountants. Van de jury ontvingen we complimenten over klanttevredenheid en de GRATIS 7-daagse PECH-ONDERWEG-SERVICE. Ook de verhuur van zowel fietsen, e-bikes en scooters viel in de smaak bij zowel jury als klanten. U kunt bij ons ALTIJD GRATIS een PROEFRIT maken!
Verhuur E-bikes, Fietsen en scooters.

Onze prachtige omgeving in de gemeente Berg en Dal heeft het toerisme enorm laten toenemen. Wij hebben een verhuurvloot van 200 (elektrische) fietsen en scooters. Maar niet alleen toeristen genieten van de bossen en meren van het Reichswald en de Siep. Het is ook heel leuk om een familiedag of vriendenweekend te organiseren met onze hulp. We bezorgen en halen OP LOCATIE. Uiteraard geldt voor onze verhuur tweewielers ook onze mobiliteitsgarantie.