WELKOM BIJ SANDERS TWEEWIELERS
De grootste tweewielerspeciaalzaak van de regio.
Lees meer...

Gratis pech-onderweg-service

Als klant van Sanders Tweewielers heeft u een voorrecht. Onze gratis pech-onderweg-service zeven dagen per week! Staat u stil, bel dan direct ons noodnummer en wij komen u ophalen.

Lees meer

Verhuur

Onze verhuurvloot bestaat uit 200 (electrische) fietsen en scooters. Wij bezorgen en halen OP LOCATIE! Uiteraard ook met mobiliteitsgarantie. Altijd op weg samen met Sanders

Lees meer

Private Shopping

Sanders Tweewielers houdt zich uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM. Tevens is het mogelijk om een afspraak te maken voor PRIVAT SHOPPING. Dan heb je de winkel voor jou alleen en natuurlijk is het altijd mogelijk om uitgebreid proef te rijden/fietsen!

Lees meer
De grootste tweewielerspeciaalzaak van de regio

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte scooter of e-bikes? Wij zijn dealer van alle A-merken; Derbi, Kymco, Niu, Piaggio, Vespa, Peugeot, SYM, Tomos, Yamaha, en Giant.

U kunt dus met een gerust hart een nieuwe, maar ook een Sanders Select Occasion bij ons aanschaffen. Onze GRATIS MOBILITEITSGARANTIE schept veel vertrouwen bij onze klanten. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze tweewielers; zowel nieuw als gebruikt! Lees hier over de mobiliteitsgarantie.

De ophaal/bezorgservice voor servicebeurten stelt ons in staat een grote regio te bedienen. U heeft bij Sanders keuze uit 400 scooters en elektrische fietsen in elke prijsklasse. Ook zijn wij Vespa Store; specialist in het customizen van Vespa's en Piaggio Zip's.

Het is tevens mogelijk om nieuwe, maar ook Sanders Select Occasions te leasen.

Nieuwsgierig naar hoe onze winkel er van binnen uit zien? Klik dan hier voor een virtuele rondleiding.
Altijd op weg samen met
SANDERS!

In de afgelopen tien jaar zijn we twee maal verkozen tot scooterwinkel van het jaar.

De vakjury bestond onder andere uit leden van ANWB en BOVAG. Wij zijn beoordeeld door mysterie shoppers, Retail specialisten en accountants. Van de jury ontvingen we complimenten over klanttevredenheid en de GRATIS 7-daagse PECH-ONDERWEG-SERVICE. Ook de verhuur van zowel fietsen, e-bikes en scooters viel in de smaak bij zowel jury als klanten. U kunt bij ons ALTIJD GRATIS een PROEFRIT maken!
Verhuur E-bikes, Fietsen en scooters.

Onze prachtige omgeving in de gemeente Berg en Dal heeft het toerisme enorm laten toenemen. Wij hebben een verhuurvloot van 200 (elektrische) fietsen en scooters. Maar niet alleen toeristen genieten van de bossen en meren van het Reichswald en de Siep. Het is ook heel leuk om een familiedag of vriendenweekend te organiseren met onze hulp. We bezorgen en halen OP LOCATIE. Uiteraard geldt voor onze verhuur tweewielers ook onze mobiliteitsgarantie.