Elektrische snorfiets

Rijd zuiniger en milievriendelijker met een Elektrische snorfiets van Sanders Tweewielers

Een Elektrische snorfiets is een snorfiets met een elektromotor. De Elektrische snorfiets heeft een maximum snelheid van 25 kilometer per uur.

Elektrische snorfiets: Ideaal voor woon-werkverkeer

Een Elektrische snorfiets is een ideaal vervoermiddel voor woon-werkverkeer. De Elektrische snorfiets is milieuvriendelijk, goedkoop (je betaalt immers geen alsmaar stijgende benzinekosten) en tegenwoordig ook beschikbaar als stijlvol en compleet model. Groot verschil ten opzichte van scooters is dat bij het rijden op een snorfiets het dragen van een helm niet verplicht is. Daarnaast worden Elektrische snorfietsen tegenwoordig steeds vaker gestimuleerd door lokale overheden bijvoorbeeld dankzij interessante subsidieregelingen. Bijvoorbeeld in de vorm van een compensatie voor het verschil in het aankoopbedrag van een Elektrische ten opzichte van een benzine snorfiets en  wanneer u kiest voor de 'groene' variant.

Sanders Tweewielers heeft een ruim assortiment Elektrische snorfietsen.

Bekijk de Elektrische snorfietsen online of kom langs in onze showroom voor een proefrit.

 

Elektrische snorfiets kopen

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een Electrische fiets? Neemt u dan contact op of kom langs in onze showroom. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, financiering e.d. en helpen u bij de juiste keuze van uw Electrische fiets.