Sym Jet 14 zwart Euro5
Deze zwarte SYM Jet 14 is de perfecte compromis tussen stabiliteit en lichtvoetige wendbaarheid. Euro 5 model

€ 2998,-
Inclusief rijklaarmaakkosten

Sanders Tweewielers biedt al haar nieuwe scooters aan inclusief alle bijkomende kosten! Vaak worden extra kosten berekent zoals rijklaarmaakkosten, leges voor het kenteken en tenaamstellingskosten. Bij Sanders tweewielers zijn alle kosten all-in, gewoon transparant; dus geen verrassingen achteraf.

Prijs inclusief alle kosten

Mocht er een helmplicht komen, mag u een Speed Pedelec fietshelm op.

U mag te allen tijde met uw snorscooter (25km) op het fietspad blijven rijden.

Vragen helmplicht/fietspad

Merk:
SYM
Type:
Jet 14
Kleur:
Zwart
  Bouwjaar:
  Kilometerstand:

Neem contact op




De SYM Jet 14 Euro5

De SYM jet 14 is het nieuwstemodel van SYM! Deze scooter is volledig gericht op gebruiksgemak, wat in alle details terug te zien is.

 

Het ultieme comfort van de SYM Jet 14

Bij het ontwerpen van de SYM Jet 14 is er duidelijk gekeken naar de gebruiker en wat die nodig heeft in een scooter. Hierdoor is De Sym Jet 14 is de perfecte compromis tussen stabiliteit,lichtvoetigheid en wendbaarheid geworden! 

Voor het zitgemak van de bestuurder heeft de scooter een ergonomische zadel dat je rug laat ontspannen. Dit in combinatie met de platte brede treeplank waar je voeten op kunnen rusten, zorgt voor een ultieme rijervaring. 

Voor de langere ritten heeft de Jet 14 onder de buddyseat genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een integraalhelm plus motorhandschoenen. Als er nog meer bagage mee moet heeft de scooter ook nog een verborgen hakje (aan de voorkant van de buddyseat) waar eventuele tassen aan opgehangen kunnen worden.

Naast dit alles is de scooter ook voorzien van een remsysteem met zowel voor als achter grote remschijven. Deze unieke remmen staan gerant voor extra veiligheid. 

Dus waar wacht je op? Kom langs, maak een proefrit en ervaar nu zelf de SYM Jet 14!

 

Nieuwe Sym scooter kopen?

Sym staat garant voor unieke designs van uitstekende kwaliteit tegen perfecte prijzen. Het assortiment van Sym is breed en bevat meer dan 25 modellen, variërend van 50CC tot elektrisch en van 100CC tot maxiscooter. Daarnaast biedt Sym scooters in meerdere stijlen,van sportief (Sym Orbit) tot retro (Sym Mio). Kortom, bent u op zoek naar scooter kwalitatief hoogwaardig én betaalbaar is? Dan is een Sym scooter een goede optie!

 

Liever een Sanders select occasions? Klik dan hier voor de actuele voorraad tweedehands SYM scooters






Technische specificaties

Motor 4-takt
Versnellingsbak Variomatic
Cilinderinhoud 49,46cc
Compressieverhouding
Vermogen (toerental) 2,2 kW (6500 tpm)
Startmogelijkheden
Koeling Luchtgekoeld
Voorband 100 / 90 - 14
Achterband 110 / 80 - 14
Remmen voor Schijf 260 mm
Remmen achter Trommel 130 mm
Wielbasis 1330mm
Gewicht 119 Kg
Benzinetank inhoud 7,5 Liter

Bijbehorende accessoires