Elektrische fiets Giant

De elektrische fiets Giant klinkt de meeste fietsers bekend in de oren. De Giant elektrische fiets is een echte aanwinst voor het milieu: ze is veel minder milieubelastend dan een scooter of brommer. Sanders Tweewielers biedt u de Giant elektrische fiets in verschillende kleuren, vormen, gemakken en prijscategorieën aan. Kijk gerust op onze site of kom gewoon meteen langs in onze zaak te Groesbeek!

Giant Twist elektrische fiets
Sanders Tweewielers heeft onder meer de Giant Twist elektrische fiets in de aanbieding, maar ook de Twist go Single, Twist go Power en Twist go Double. Met de populaire serie Twist 2.0 heeft u een prachtige Giant elektrische fiets bij de hand die u veel fietsplezier zal opleveren. In vergelijking met andere merken is de actieradius wel het dubbele van die van de concurrent, en dat zonder accu. Daardoor betaalt u misschien wat extra’s, maar u zal het verschil merken! De voordelen Giant electrische fiets

  • Beschikt over de nodige kenmerken en accessoires
  • Lichtgewicht door aluminium materiaal
  • Verlichtingsdynamo zit ingebouwd in de elektromotor
  • Slot met ingebouwde antidiefstal-chip
  • Keuze uit sportieve, comfortabele en stadsversie
  • Kleine boordcomputer met informatie over weerstand, afstand en accugegevens.

Een Giant elektrische fiets kopen?
Sla uw slag vandaag en neem een kijkje in de elektrische fietsenstalling van Sanders Tweewielers! Aan De Ren 6 in Groesbeek staan onze specialisten voor u klaar met advies op maat. Daarnaast beschikken wij ook over scooters, brommers en fietsen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar!

 

 bekijk ons volledige assortiment fietsen op:    Giant Store Groesbeek