e-bikes

Elektrische fiets huren

Bij Sanders Tweewielers kunt u een gemakkelijk een elektrische fiets huren. Geniet van het gemak van trapondersteuning en fiets tegen de wind in, door de heuvels en over bruggen. U zult merken hoe gemakkelijk u heuvel op fietst, alsof u een steun in de rug heeft. Wij bezorgen in delen van Limburg, Brabant en Gelderland en halen de gehuurde fietsen ook weer op.

 

 

 

Trapondersteuning

Een elektrische fiets maakt fietsen gemakkelijker. U trapt zelf en wordt daarbij ondersteund door de ingebouwde trapondersteuning. Met een elektrische fiets bent u dus sportief bezig, maar met een lagere belasting voor spierkracht en uithoudingsvermogen. U maakt met een gehuurde elektrische fiets gemakkelijk eens een langere tocht.

Elektrische fiets huren

Wanneer een elektrische fiets huren?

U kunt een elektrische fiets huren als fietsen te zwaar wordt. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om gemakkelijker de wind en de heuvels te bedwingen. Ook bij langere afstanden houdt u met een elektrische fiets meer energie over om van de omgeving te genieten en komt u ontspannen aan op uw reisdoel. Als uw leeftijd mee begint te spelen of als u gezondheidsklachten heeft, kunt door het huren van een elektrische fiets toch meegaan met een tocht waar u anders tegenop zou zien.

Huur elektrische fiets biedt voordelen:
  • fietsen door de heuvels
  • fietsen tegen de wind in
  • recreatief en ontspannen lange afstanden fietsen
  • meegaan ondanks gezondheidsklachten
  • prettig fietsen op oudere leeftijd

Gemakkelijk bedienen

U bedient een elektrische fiets eenvoudig: u hoeft de ondersteuning slechts met een knopje aan te zetten en kunt vervolgens kiezen uit drie standen. Heuvel op kiest u bijvoorbeeld de sterkste stand en op een vlak deel gebruikt u de lichtste stand. U kunt de trapondersteuning ook helemaal uit zetten.

Voor verhuur van elektrische fietsen kunt u kiezen uit het kwaliteitsaanbod van Giant. Giant fietsen zijn licht, betrouwbaar en sterk dankzij het aluminium frame.

Opties bij het huren van een elektrische fiets

Direct reserveren? www.sandersverhuur.nl