fietsen verhuur

 Fiets huren

Heeft u tijdelijk een fiets nodig of bent u op vakantie in de regio Nijmegen en wilt u een fiets huren? Bij de fietsverhuur van Sanders Tweewielers kunt u terecht om een fiets te huren in de regio Arnhem-Nijmegen en een deel van Limburg en Noord-Brabant. Wij brengen de huurfiets naar uw locatie vanuit onze vestiging in Groesbeek.

 

 

 

 

Fietsverhuur: Giant lichtgewicht met 3 versnellingen.

Voor onze fietsverhuur hebben wij gekozen voor lichtgewicht fietsen van Giant vanwege de hoge kwaliteit, de betrouwbaarheid en de keuze in modellen. Giant fietsen staan garant voor zorgeloze en sportieve tochtjes door de natuur of de stad. Daarom zijn ze bij uitstek geschikt voor fietsverhuur. Bij Sanders Tweewielers kunt u Giant fietsen huren voor een dagtochtje of als u in de buurt op vakantie bent voor meerdere dagen.

Fiets huren 

Giant fietsen

Giant fietsen zijn licht van gewicht dankzij het aluminium frame. De degelijke en tegelijk sportieve fietsen maken al jaren deel uit van het assortiment van Sanders. Met een Giant huurfiets van Sanders Tweewielers kunt u rekenen op een betrouwbare tweewieler waarmee u comfortabel erop uit kunt gaan.

Fietsen in heuvellandschap

Onze huurfietsen zijn bij uitstek geschikt voor fietsen in een heuvelachtig landschap, uiteraard voorzien met 3 versnellingen. De fietsen zijn sterk en de aandrijving, kettingkast en versnelling kunnen de extra belasting door het klimmen moeiteloos aan. Ook de stabiele wegligging en het lichte gewicht van het frame maken fietsen door de heuvels aangenaam.

fietsen in een heuvelachtig landschap 

 

 Altijd gratis pech-onderweg-sevice, met omwisselgarantie!

 

 

 

 

Direct reserveren? www.sandersverhuur.nl