Scooter huren
In stijl door het heuvelland

Wilt u weleens op een retro-scooter rijden?

Oude tijden komen terug tijdens uw tocht per retro-scooter. Kies voor een Vespa, Sym Allo, Sym Mio of Nimoto en toer door het zuidelijke heuvelland. Niets houdt u tegen als u de grens over wilt (wel een helm opzetten als u Duitsland in gaat). Ook een elektrische scooter brengt u gemakkelijk waar u maar wilt op de vele routes in het heuvellandschap.

Gratis navigatie
De verhuurscooters zijn gratis voorzien van navigatie! Wij hebben enkele leuke routes van verschillende afstanden alvast voor u geprogrammeerd. Genieten van een scooter toertocht was nog nooit zo ontspannen!
Onderweg kunt u genieten van het landschap, de rivier en de gezellige terrassen in de dorpen. Tijdens uw tocht met de huur-scooter komt u ook langs landgoederen en door de bosrijke omgeving.
U kunt ook een pontje nemen om de Maas over te steken en het veelzijdige gebied aan de overkant te verkennen.

Op locatie
In overleg leveren wij de scooters bij u af, zodat u met uw familie, vrienden of collega’s een tocht kunt maken vanaf uw eigen vertrekpunt.

Gemakkelijk op stap met de scooter
Ook als u niet bekend bent met een scooter, kunt u er gerust een huren. U kunt de scooter elektrisch starten en de scooter heeft een automatische versnelling. U hoeft dus niet te schakelen. Bovendien krijgt u een korte instructie waarin wij de gebruiksaanwijzing met u doornemen en aanwijzingen geven om veilig deel te nemen aan het verkeer.

Elektrische scooter huren
Een elektrische scooter is fluisterstil en spaart het milieu. U geniet nog meer van de omgeving en de geluiden van de natuur. Bovendien is een elektrische scooter zuinig met energie.

Pechhulp bij huur scooter
Als u onderweg onverhoopt met pech komt te staan, hoeft u alleen maar met Sanders Tweewielers te bellen en wij komen naar u toe. Wij zetten ter plaatse een vervangende scooter in en zorgen dat u uw tocht kunt hervatten.

Scooter huren:
- Retro scooter van Vespa, Sym, Nimoto
- gemakkelijk en in stijl
- gratis navigatie, geprogrammeerde routes!
- voordelige huurprijzen
- pechhulp is inclusief

Een scooter huren? Bel Sanders Tweewielers: 024- 397 23 20